Contact us

-

Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
* - obligāti aizpildāmie lauki

10 t. un konteineru pārkrāvēji

Ražotājs Konecranes piedāvā trīs pilnībā izstrādātas iekrāvēju sērijas. Plašajā klāstā Jūs noteikti atradīsit vajadzīgo celtspēju, funkcijas un piederumus. 
Contact us
Ojārs Andersons
Produktu grupas vadītājs (Linde, Terberg, Konecranes)

Par projektu

Dakšu autoiekrāvēji

Ražotājs Konecranes piedāvā tirgū vienu no plašākajiem dakšu autoiekrāvēju klāstiem ar celtspēju no 10 līdz 65 tonnām. Dakšu autoiekrāvēji ir izcili pielāgojami specializētu materiālu pārkraušanai.
Mūsu produkcija tiek izmantota dažādās nozarēs, piemēram, celulozes un papīra ražošanā, autobūves, kodolenerģijas nozarē un daudzās citās. Uzņēmums Konecranes piedāvās Jūsu vajadzībām visatbilstošāko dakšu autoiekrāvēju ar nepieciešamo funkciju klāstu un celtspēju: 10-18 tonnas, 18-33 tonnas vai 37-65 tonnas. Turklāt iekrāvēja ražošanas laikā tiks izmantotas jaunākās tehnoloģijas un pievērsta uzmanība ikvienam sīkumam.

Konteineru pārkrāvēji

Konecranes ir liela pieredze, sadarbojoties ar vadošajām konteineru pārkraušanas ostām un termināļiem, kas ir pieredzes bagāti konteineru pārkrāvēju pircēji un lietotāji. Mūsu klienti no mums prasa daudz, un mums ir bagātīga pieredze šo prasību apmierināšanā vairāku gadu garumā. Mūsu produkcijas kāsts ietver tukšo konteineru pārkrāvējus un piekrauto konteineru pārkrāvējus ar celtspēju no 8 līdz 46 tonnām.
Konecranes tukšo konteineru pārkrāvēji nodrošina ļoti ātru kopējo darbības laiku — pacelšanas, nolaišanas funkcija un braukšanas ātrums, ko nodrošina slodzes noteikšanas hidraulika. Produkcijas klāstā tiek piedāvātas gan vidusdaļā, gan aizmugurējā daļā uzstādītas kabīnes, turklāt visām iekārtām ir izcila stabilitāte. Konecranes piekrauto konteineru pārkrāvēji nodrošina ātru kopējo darbības laiku (pacelšana + nolaišana + braukšanas ātrums). Celtspējas attiecība pret pārkrāvēja izmēru un garumu ir labākā klasē. Mūsu lielai noslodzei paredzētie augšējie iekrāvēji ir ļoti stabili, bet tai pat laikā kompakti. 

Izbīdāmie krautņotāji

Konecranes piedāvā izbīdāmo krautņotāju trīs galvenos veidus: 10-45 tonnu krautņotāji konteineru pārkraušanai, 41-45 tonnu krautņotāji dažādu kravu pārkraušanai un 45 tonnu krautņotāji baržu pārkraušanai. Mēs sadarbojamies arī ar vairākiem industriāliem uzņēmumiem, kuriem ir nepieciešami konkrēti viņu nozarei pielāgoti izbīdāmie krautņotāji. Mūsu izbīdāmie krautņotāji ir izcili pielāgojami specializētu kravu pārkraušanai. Mēs piedāvājam dažādus piederumos, tostarp īpašus slodzes sadalītājus, kas ietver tērauda satvērējus, pacelšanas magnētus, vakuuma satvērējus un spoles C-veida āķus.

Tehniskās specifikācijas

Konecranes Company

Atsūtīt