Hitachi būvniecības tehnika

Hitachi būvniecības tehnikas noliktavas piedāvājums
Ar industriju saistītie uzņēmumi šobrīd saskarās ar kavējumiem ražošanai svarīgu komponentu piegādēs, līdz ar to nereti tiek aizkavēta arī būvniecības tehnikas piegāde, neatkarīgi no ražotāja. Bet mums ir risinājums, jo mūsu noliktavas krājumā ir būvniecības tehnika, kas atbilst dažādu projektu prasībām! Mēs esam šeit, lai jūsu darbs neapstātos!
Mazie ekskavatori
Hitachi klāsta mini ekskavatori ir daudzpusīgi, piemēroti plašam pielietojuma diapazonam, vienkārši ekspluatācijā un apkopē, vienlaikus nodrošinot spēcīgu veiktspēju.
Vidējie ekskavatori
Vispopulārākās mašīnas Hitachi produktu sortimentā. Samazināts izmešu un degvielas patēriņa daudzums salīdzinot ar citiem ražotājiem. 
Lielie ekskavatori
Ar jaudīgiem, taču ekonomiskiem dzinējiem, satelīta sakaru sistēmām un viegli pieejamām pārbaudes vietām jūs varat paļauties uz Hitachi lielajiem ekskavatoriem, lai tie darbotos droši un ar zemām ekspluatācijas izmaksām.
Riteņu ekskavatori
Hitachi riteņu ekskavators būs vērtīgs papildinājums. Piemērots zemes pārvietošanai, materiālu pārvadāšanai, zemes darbiem un ceļu būves darbiem. 14 līdz 20 tonnu modeļus var izmantot ar plašu satvērēju, āķu, āmuru un kausu klāstu.
Hitachi frontālie iekrāvēji
Ar ievērojamu kravnesību, jaudīgu rakšanas spēku un iespaidīgu braukšanas ātrumu tie ir ārkārtīgi produktīvi. Efektīvi un ērti kopjami, tie piedāvā samazinātas ekspluatācijas izmaksas. Izmantojot dažādus pielikumus, tie ir viegli pielāgojami dažādiem uzdevumiem.
Karjeru kravas automašīnas
Kravas automašīnas Hitachi ar īpašo piedziņas vadības sistēmu, kas nodrošina stabilāku kravas cikla laiku, nodrošinot augstāku produktivitātes, drošības un efektivitātes līmeni. Papildus pašiem tehnoloģiskajiem sasniegumiem Hitachi pašizgāzēji ir arī viegli manevrējami, ar lietotājam draudzīgu vadību un vienmērīgu vadāmību.