Uzņēmums "Linde" papildina savu litija jonu modeļu klāstu

2017-03-20
Ražotājs un risinājumu nodrošinātājs uzņēmums "Linde Material Handling" jau atkal būtiski paplašina ar litija jonu akumulatoru darbināmo iekārtu klāstu. 
 
Taču ir neliela, bet būtiska atšķirība: uzņēmums "Linde Material Handling" ir nevis vienkārši nomainījis ar litija jonu akumulatoru darbināmo iekārtu akumulatoru, bet gan kopā ar atzītiem partneriem ir izstrādājis gatavu risinājumu katram modelim. Kristofs Lautrejs (Christophe Lautray), pārdošanas vadības direktors: "Akumulators un iekrāvējs ir ideāli piemeklēti viens otram. Pirms piedāvāšanas tirgū tiem tiek veikti vispusīgi testi un pārbaudes. Tādējādi mēs veicinām uzticēšanos, kas padara mūsu risinājumus atšķirīgus no citu piegādātāju piedāvātajiem".
 
"Linde" aprīkojums saglabā augstu jaudas līmeni, tajā pašā laikā nodrošinot maksimālu drošību: ja kādreiz radīsies problēma ar akumulatoru, iekrāvējs automātiski izslēgsies, tādējādi samazinot līdz minimumam negadījumu risku. Tāpat nav nekāda pārāk intensīvas uzlādes riska "Linde" iekārtu litija jonu akumulatoriem, jo to novērš recirkulējošā enerģija. Tobiass Zīrhuts (Tobias Zierhut), " Linde Warehouse Trucks" produkcijas pārvaldības nodaļas vadītājs: "Mūsu iekrāvēji ir universāls bezproblēmu risinājums mūsu klientiem".
 
Proti, tas nozīmē, ka uzņēmums "Linde Material Handling" uzņemas garantiju un atbildību ne tikai par iekrāvējiem, bet arī attiecībā uz akumulatoru un akumulatora pārvaldību.
 
2017. gadā "Linde" piedāvā ar litija jonu akumulatoru darbināmo iekārtu modeļus visās dakšu iekrāvēju sērijās ar celtspēju līdz piecām tonnām. Šobrīd uzņēmums paplašina iekārtu klāstu ar augstas pacelšanas, zemas pacelšanas un dubultās iekraušanas modeļiem.
 
Atšķirībā no tradicionālajiem svina akumulatoriem, litija jonu tehnoloģija piedāvā vairākas priekšrocības: jaunajiem litija jonu akumulatoriem ir ievērojami ilgāks kalpošanas laiks, tiek nodrošināta lielāka jauda, tos var uzlādēt daudz biežāk nekā tradicionālos svina akumulatorus, tāpat ir iespējama starpuzlāde. Visiem "Linde" iekrāvējiem ir displeji ar akumulatora kalpošanas laika ikonu.