Jaunākās paaudzes mašīnas no Hitachi

2020-03-17
Jūs kontrolējat Hitachi Zaxis-7

Hitachi nodod īpašniekiem un operatoriem pilnīgu kontroli ar nākamās paaudzes vidējiem ekskavatoriem Zaxis-7. Jaunie ZX250-7, ZX300-7 un ZX350-7 Stage-V saderīgie modeļi piedāvā uzlabotu lietotāju pieredzi, pateicoties jaunajam dizainam. To efektivitāte un daudzpusība sniedz īpašniekiem iespējas palielināt peļņu un samazināt izmaksas.

Uzlabojiet peļņu

Iespaidīgu degvielas ekonomiju var sasniegt ar jaunajām Zaxis-7 mašīnām ar līdz pat 10% mazāku degvielas patēriņu nekā iepriekšējiem modeļiem. Hitachi nozarē vadošā TRIAS III hidrauliskā sistēma nodrošina, ka šo sniegumu var sasniegt jebkurā lietojumprogrammā.

Zaxis-7 ekskavatoru degvielas patēriņa efektivitāti var vēl vairāk kontrolēt, izmantojot jauno ECO mērierīci, kas skaidri redzama kabīnes daudzfunkcionālajā 8 ”monitorā. Papildus izmaksu samazināšanai labāka degvielas ekonomija pozitīvi ietekmē arī ekoloģiskos raksturlielumus.

Universālos Hitachi Zaxis-7 ekskavatorus var izmantot visdažādākajos projektos, kas arī palielinās peļņu. Aksesuārus ātri maina, izmantojot uzlaboto piestiprināšanas atbalsta sistēmu uz monitora, nodrošinot operatoram lielāku kontroli. Ar vienkāršu pielāgošanu operatora vēlmēm un darba vietas prasībām mašīnu var precīzi noregulēt, nodrošinot optimālu produktivitāti, vienlaikus samazinot degvielas patēriņu.

Sajūtiet atšķirību

Mūsdienīgā, īpaši ietilpīgā kabīne ir ideāla darba vide. Tas operatoriem piedāvā izcilu komfortu un kvalitāti ar dažiem no zemākajiem trokšņu līmeņiem nozarē - un par 20% mazāku vibrāciju nekā iepriekšējā paaudze.

Pie jaunām funkcijām pieder sēdekļa un konsoles sinhronizēta kustība - lai mazinātu operatora nogurumu - un regulējams konsoles augstums ar trīs pozīcijām, no kurām izvēlēties. Ērta vadība rodas no konsoles un slēdžu ergonomiskā dizaina. Arī hi-res anti-glare 8 ”ekrāns ir vieglāk skatāms.

Palieliniet drošību

Lai uzlabotu drošību, Hitachi Zaxis-7 ekskavatoriem ir labāks skats uz darba vietu. Tas ir pateicoties 270 grādu putna lidojuma skatam no kameras sistēmas Aerial Angle. Operatori var izvēlēties no sešām attēlu opcijām, lai apskatītu mašīnas tiešo vidi, lai viņi varētu kontrolēt savu un apkārtējo drošību. Redzamību sarežģītos apstākļos uzlabo arī jaunie LED darba lukturi un priekšējā stikla tīrītājs ar palielinātu slaucīšanas zonu.

Palieliniet darba stundas

Stingri pārbaudītas īpašās telpās Japānā, Hitachi Zaxis-7 mašīnas ir konstruētas tā, lai izturētu un ievērojami palielinātu darbības laiku. To palielina ērtas apkopes un tīrīšanas funkcijas, kas operatoriem un īpašniekiem ietaupa laiku un naudu. Divvirzienu atvienošanas slēdzis ļauj izslēgt strāvu, vienlaikus ļaujot mašīnai nosūtīt darbības datus 72 stundas. Kad akumulators ir pilnībā atvienots, var veikt apkopes vai uzturēšanas darbus.

Kontrolējiet autoparku

Lai īpašnieki varētu pilnībā kontrolēt savu autoparku un darba slodzi, Hitachi attālās novērošanas sistēmas, Īpašnieka vietne un ConSite, dod viņiem piekļuvi svarīgiem datiem un rīkiem. Abas sistēmas katru dienu sūta darbības datus, izmantojot GPRS vai satelītu, no ekskavatora uz globālo e-pakalpojumu. ConSite apkopo informāciju ikmēneša e-pastā, savukārt lietotne ConSite Pocket rāda reāllaika brīdinājumus par iespējamām problēmām.

Dzinēja un hidrauliskās eļļas kvalitāti nepārtraukti uzrauga unikāls Hitachi jauninājums. Dati tiek pārsūtīti, izmantojot divus sensorus, uz globālo e-pakalpojumu, un tie atklāj, vai nav pasliktinājusies eļļas kvalitāte. Šī novatoriskā funkcija nodrošina klientus ar mieru viņu ekskavatoru stāvoklī un samazina uzturēšanu un neplānotu dīkstāvi.

Izveidojiet savu redzējumu

“Mēs esam lepni iepazīstināt mūsu klientus ar jaunākajiem Hitachi ekskavatoru klāstu,” saka Hitachi Construction Machinery (Europe) NV prezidents Makoto Yamazawa. “Mēs ticam, ka nākamās paaudzes mašīnas palīdzēs mūsu operatoriem un īpašniekiem izveidot savu redzējumu. Hitachi ir produkti, cilvēki, risinājumi un pakalpojumi, kas dod klientiem iespēju pārņemt kontroli pār viņu pasauli. ”