Contact us

-

Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
* - obligāti aizpildāmie lauki

Hänel Lean-Lift® sistēma

Par 60% vairāk vietas
Hänel Lean-Lift® sistēma izmanto visu pieejamo telpas augstumu — līdzīgi kā augstplauktu noliktavā vai mazo kravu transportēšanas sistēmā. Tomēr atšķirībā no tām šī sistēma uzglabā detaļas atbilstoši augstumam optimizētā pozīcijā, lai nebūtu vietas zuduma. Tādējādi tiek nodrošināta maksimāla uzglabāšanas ietilpība minimālā grīdas platībā. Tas, savukārt, ļauj ietaupīt izmaksas un palīdz ekonomiskāk izmantot uzglabāšanai atvēlēto platību.
Contact us

Par projektu

Ergonomisks un drošs
Ergonomiskā konstrukcija samazina darbinieku fizisko noslogojumu darbā. Hänel sistēma ievērojami pārsniedz mūsdienu drošības standartu prasības.

Efektivitāte
Neskaitāmi uzņēmumi visā pasaulē izmanto Hänel Lean-Lift ® sistēmu, lai palielinātu savu noliktavas un materiālu apstrādes izmaksu efektivitāti. Hänel piedāvā arī pielāgotas īpašās funkcijas, lai vēl vairāk palielinātu Hänel Lean-Lift® sistēmas efektivitāti. Viena no galvenajām priekšrocībām ir Hänel EcoDrive — efektīva enerģijas atgūšana ar Hänel Lean-Lift® sistēmu.

Pareizais lēmums
Ja vēlaties uzlabot savas intraloģistikas koncepciju un samazināt izmaksas, vispirms konsultējieties ar Hänel speciālistiem. Viņi sadarbībā ar jums izstrādās “pielāgotu intraloģistikas koncepciju”.

Ātri un efektīvi
Hänel Lean-Lift® sistēma dažu sekunžu laikā automātiski piegādā prasīto priekšmetu piekļuves zonā, kur tas ir pieejams optimālā ergonomiskā augstumā. Devīze ir "Lietas cilvēkam", nevis "Cilvēks lietām". Piekļuves laiks radikāli tiek samazināts, bet pasūtījumu komplektēšanas efektivitāte — ievērojami uzlabota.

Optimāla detaļu pārvaldība
Modernos Hänel mikroprocesoru kontrollerus var izmantot kā autonomas uzskaites datu pārvaldības sistēmas vai saziņai ar klientu datu apstrādes sistēmām. Vienmēr tiek nodrošināts aktuālo uzskaites datu pārskats.

Mēs esam apņēmušies nodrošināt vides aizsardzību
Pats par sevi saprotams, ka ražošana visās trijās mūsu rūpnīcās atbilst jaunākajām vides aizsardzības pamatnostādnēm. Tiek izmantoti tikai videi draudzīgi, pārstrādājami materiāli. Taču Hänel ekoloģiskajiem principiem atbilst ne tikai ražošana — tāda ir arī pati Hänel Lean-Lift® sistēma. Turklāt Hänel EcoDrive sniedz ieguldījumu CO2 izmešu samazināšanā.