Contact us

-

Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
* - obligāti aizpildāmie lauki

ZX65USB-6, Hitachi kāpurķēžu ekskavators

Viens no lielākajiem Hitachi mini ekskavatoriem, ZX65USB-6, darbojas kā vidēja izmēra modelis ar jaudīgu V pakāpes prasībām atbilstošu dzinēju. Tas nodrošina teicamu stabilitāti un komfortu. Ekskavatoru ir viegli uzturēt un  tas ir piemērots plašam dažādu darbu lokam. 
Nominālā motora jauda, (kW)
42.4
Svars, (kg)
6140 - 6290
Ekskavatora kauss (ISO), piekrauts, m³
0.22 - 0.24
Maks. rakšanas dziļums, (mm)
3770 - 4120
Kausa rakšanas spēks saskaņā ar ISO, (kN)
41.1
Contact us
Roberts Nordmanis
Hitachi tehnikas tirdzniecības menedžeris

Par projektu

ZX65USB-6 nosaka jaunu standartu darba vietā, paaugstinot produktivitāti, uzlabojot efektivitāti un samazinot ekspluatācijas izmaksas. Mazā aizmugures apgrieziena rādiusa dēļ tas lieliski iekļaujas šaurās telpās un iespaidīgi darbojas dažādos projektos.

Efektīva produktivitāte
ZX65USB-6 nodrošina augstu darba ražīguma līmeni, spēcīga V pakāpes prasībām atbilstoša dzinēja, ātra cikla laika un efektīvas hidrauliskās sistēmas dēļ. EGR un trokšņa slāpētāja filtrs samazina NOx un cieto daļiņu daudzumu, un izsmidzināšanas sistēma palīdz dzinējam darboties optimāli. Tas ne tikai samazina emisijas, bet arī veicina lielāku degvielas patēriņa efektivitāti un samazina ekspluatācijas izmaksas.

Izstrādāts ilgtspējībai
ZX65USB-6 izturīguma īpašības — piemēram, augstas veiktspējas bukses, sadalīta stingra rāmja lāpsta un izlices balsta aizsargs —  nodrošina uzticamu veiktspēju, palīdzot jums veikt darbu laikā un budžeta ietvaros.

Zemākas degvielas izmaksas
Uzlabotā enerģijas taupīšanas sistēma apvieno ECO režīmu, automātisko dīkstāvi un izohronas vadības funkcijas, lai ievērojami samazinātu degvielas patēriņu. Tas arī samazina trokšņa līmeni un izmežu daudzumu.

Tehniskās specifikācijas

ZX65USB-6, Brošūra

Atsūtīt