Contact us

-

Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
* - obligāti aizpildāmie lauki

ZX38U-6, Hitachi kāpurķēžu ekskavators

Hitachi mazais ekskavators ZX38U-6 ir izstrādāts, lai nodrošinātu operatoram visaugstāko komforta līmeni un darbotos ar teicamu efektivitāti. Tā jaudīgajam ar V pakāpi saderīgajam dzinējam nav nepieciešama pēcapstrāde ierīce, kas palīdz samazināt apkopes laiku un izmaksas. Izmantojams ar dažādiem piederumiem, tas ir ideāli piemērots visdažādākajiem projektiem, tostarp nomai, komunālajiem pakalpojumiem, pamatu darbiem, ainavu veidošanai, iekštelpu nojaukšanai un būvniecībai.
Nominālā motora jauda, (kW)
18.8
Svars, (kg)
3770 - 4170
Ekskavatora kauss (ISO), piekrauts, m³
0.04 - 0.15
Maks. rakšanas dziļums, (mm)
3060 - 3460
Kausa rakšanas spēks saskaņā ar ISO, (kN)
27.1
Contact us
Roberts Nordmanis
Hitachi tehnikas tirdzniecības menedžeris

Par projektu

ZX38U-6  ekskavators ir izstrādāts, lai tas būtu ātrs, jaudīgs un energoefektīvs, un tā sniegums būs teicams jebkurā darba vietā, jo īpaši ierobežota izmēra telpās pilsētvidē.

Augsts ražīgums
ZX38U-6 nodrošina augstu ražīguma līmeni darba vietā, pateicoties spēcīgam Stage V atbilstošam dzinējam, ātram cikla laikam un efektīvai hidrauliskajai sistēmai.

Izstrādāts ilgtspējībai
ZX38U-6 izturīguma īpašības — piemēram, pastiprināti priekšējie savienojumi, pastiprināts D-rāmis un izlices cilindra aizsargs — nodrošina uzticamu veiktspēju, palīdzot jums veikt darbu laikā un budžeta ietvaros.

Zemākas degvielas izmaksas
Uzlabotā enerģijas taupīšanas sistēma apvieno ECO režīmu, automātisko dīkstāvi un izohronas vadības funkcijas, lai ievērojami samazinātu degvielas patēriņu. Tas arī samazina trokšņa līmeni un emisijas.

Tehniskās specifikācijas

ZX38U-6, Brošūra

Atsūtīt