Contact us

-

Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
* - obligāti aizpildāmie lauki

ZX85USB-6, Hitachi ekskavators

Viens no lielākajiem modeļiem Hitachi kompakto ekskavatoru kategorijā, ZX85USB-6 ir aprīkots ar jaudīgu 42,4 kW Stage V prasībām atbilstošu dzinēju un trokšņa slāpētāja filtra pēcapstrādes ierīci emisiju samazināšanai. Ideāli piemērots visdažādākajiem projektiem, tostarp kā nomas tehnika, tehnika komunālo komunikāciju izveidošanas, bhūvniecības objektu pamatu darbiem, ainavu veidošanai kā arī demolēšanai un būvdarbiem iekštelpās, tas nodrošina izcilu stabilitāti un komfortu un ir vienkārši uzturams.
Nominālā motora jauda, (kW)
42.4
Svars, (kg)
8430 - 9060
Ekskavatora kauss (ISO), piekrauts, m³
0.28
Maks. rakšanas dziļums, (mm)
3990 - 4510
Kausa rakšanas spēks saskaņā ar ISO, (kN)
55.0
Contact us
Roberts Nordmanis
Hitachi tehnikas tirdzniecības menedžeris

Par projektu

Radīts, lai uzturētu augstu produktivitātes līmeni ar iespaidīgu celtspēju, ZX85USB-6 ir arī iestrādātas vairākas inovatīvas funkcijas, kas samazina degvielas patēriņu un emisijas. Var droši paļauties, ka tas nodrošinās produktīvu un efektīvu sniegumu.

Efektīva produktivitāte
ZX85USB-6 nodrošina augstu ražīguma līmeni darba vietā, pateicoties spēcīgam Stage V atbilstošam dzinējam, ātram cikla laikam un efektīvai hidrauliskajai sistēmai. EGR un trokšņa slāpētāja filtrs samazina NOx un cieto daļiņu daudzumu, un izsmidzināšanas sistēma palīdz dzinējam darboties optimāli. Tas ne tikai samazina emisijas, bet arī veicina lielāku degvielas patēriņa efektivitāti un samazina ekspluatācijas izmaksas.

Izstrādāts ilgtspējībai
ZX85USB-6 izturīgās īpašības, kā, piemēram, stiprinātais korpuss, nodrošina veiktspēju, kas palīdz Jums paveikt darbu, iekļaujoties laikā un budžetā.

Zemākas degvielas izmaksas
ECO režīms un automātiskās tukšgaitas funkcijas ievērojami samazina degvielas patēriņu un trokšņa līmeni.

Tehniskās specifikācijas

ZX85USB-6, Brošūra

Atsūtīt