Contact us

-

Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
* - obligāti aizpildāmie lauki

ZX55U-6, Hitachi kāpurķēžu ekskavators

Hitachi hidrauliskais ekskavators ZX55U-6 nodrošina augstu produktivitātes līmeni, samazinot degvielas patēriņu un emisijas, spēcīga V pakāpes prasībām atbilstoša dzinēja un trokšņa slāpētāja filtra pēcapstrādes ierīces dēļ. Ērtība un viegla apkope arī ir svarīgi faktori tā izstrādē. Ļoti daudzpusīgs, tas ir ideāli piemērots visdažādākajiem projektiem, ieskaitot nomas, komunālo pakalpojumu, pamatu darbu, ainavu veidošanu un iekštelpu nojaukšanu un būvniecību.
Nominālā motora jauda, (kW)
29.1
Svars, (kg)
4790 - 5310
Ekskavatora kauss (ISO), piekrauts, m³
0.10 - 0.17
Maks. rakšanas dziļums, (mm)
3530 - 3830
Kausa rakšanas spēks saskaņā ar ISO, (kN)
36.8 - 36.9
Contact us
Roberts Nordmanis
Hitachi tehnikas tirdzniecības menedžeris

Par projektu

ZX55U-6 ir izstrādāts, lai palielinātu produktivitāti, vienlaikus uzlabojot efektivitāti un samazinot ekspluatācijas izmaksas. Ātrs, jaudīgs un ar efektīvu degvielas patēriņu, tas darbojas iespaidīgi dažādās darba vietās, īpaši tajās, kurās ir ierobežota telpa tā mazā aizmugures pagrieziena rādiusa dēļ.

Efektīva produktivitāte
ZX55U-6 nodrošina augstu darba ražīguma līmeni, spēcīga V pakāpes prasībām atbilstoša dzinēja, ātra cikla laika un efektīvas hidrauliskās sistēmas dēļ. EGR un trokšņa slāpētāja filtrs samazina NOx un cieto daļiņu daudzumu, un izsmidzināšanas sistēma palīdz dzinējam darboties optimāli. Tas ne tikai samazina emisijas, bet arī veicina lielāku degvielas patēriņa efektivitāti un samazina ekspluatācijas izmaksas.

Izstrādāts ilgtspējībai
ZX55U-6 izturīguma īpašības — piemēram, pastiprināti priekšējie savienojumi, uzlabots vēziena stabs un izlices cilindra aizsargs — nodrošina uzticamu veiktspēju, palīdzot jums veikt darbu laikā un budžeta ietvaros.

Zemākas degvielas izmaksas
Uzlabotā enerģijas taupīšanas sistēma apvieno ECO režīmu, automātisko dīkstāvi un izohronas vadības funkcijas, lai ievērojami samazinātu degvielas patēriņu. Tas arī samazina trokšņa līmeni un emisijas.

Tehniskās specifikācijas

ZX55U-6, Brošūra

Atsūtīt