Labākais no abām pasaulēm - Linde X20 - X35 elektriskie iekrāveji

2021-09-01
 
Iekrāvējs, kurš atbilst jebkura klienta vajadzībām
Iekrāvēji pilda smagu darbu ekstremālos apstākļos. Nereti krava ir jāpārvieto pa nelīdzenām virsmām, netīrumiem un putekļiem. Līdz šim, izturības un veiktspējas dēļ, smagākos darbus veica iekšdedzes iekrāvēji, jo elektriskie iekrāvēji vienkārši nespēja nodrošināt pietiekamu jaudu. Linde Material Handling ar jaunajiem X20 – X35 elektriskajiem iekrāvējiem ir nojaukuši šo robežu – pirmo reizi elektriskie iekrāvēji tiek izmantoti darbā, kur iepriekš varēja paļauties tikai uz iekšdedzes iekrāvējiem.

Jaunie elektriskie iekrāvēji apvieno labāko no abām pasaulēm, piedāvājot Linde elektriskā iekrāvēja dinamiku, elastību un nulles emisijas, kā arī izturību, veiktspējas īpašības un jaudu, kas līdz šim bija pieejama tikai ar iekšdedzes iekrāvējiem. Šīs veiktspējas atslēga ir jauna motora paaudze un jaunā iekrāveja koncepcija, kas ir izstrādāta no nulles.

Jaudīgākais elektriskais iekrāvējs pasaulē
Linde X20 - X35 elektriskie iekrāvēji ir pat tik ekstremālos apstākļos tikpat jaudīgi un izturīgi kā iekšdedzes iekrāvēji.
Pateicoties ieviestajām inovācijām, darbā ar elektriskajiem iekrāvējiem ir iespējams izvairīties no iekšdedzes iekrāvēju raksturīgās vibrācijas, trokšņa un emisijas, padarot X modeļus par videi draudzīgāku, ērtāku un klusāku alternatīvu!

Iepazīt jauno Linde X20-X35 elektrisko iekrāvēju!




 
LAI UZZINĀTU VAIRĀK, SAZINIETIES AR MUMS


Tālrunis +371 671 46 732
E-pasts: info@alwark.lv