Iepazīstieties ar jauno Hitachi ZW-7 frontālo iekrāvēju

2021-03-08
Pārņem kontroli ar Hitachi ZW-7 frontālajiem iekrāvējiem

Hitachi ar lepnumu iepazīstina ar savu pirmo Satge V dzinēja frontālo iekrāvēju, kas ir nākamās paaudzes pirmais modelis. ZW220-7 ir izstrādāts, lai operatori pilnībā varētu kontrolēt savu darba vietu, izmantojot nozarē vadošos drošības elementus un nepārspējamas ērtības kabīnē. Īpašnieki pārņem kontroli pār savu peļņu, pateicoties izcilajai efektivitātei, ievērojamai slodzes jaudai un attālinātajiem uzraudzības rīkiem, kas ļauj kontrolēt autoparka noslodzes efektivitāti.
 
Izjūti atšķirību
 
Operatori gūs labumu no jaunā ZW220-7, jo tā ir drošākā tehnika tirgū, pateicoties izcilai visaptverošai redzamībai un viedajām sistēmām. Ar Aerial Angle kameras sistēmu operatori var iegūt izcilu 270 grādu skatījumu uz savu darba vietu no putna lidojuma, bet aizmugures šķēršļu konstatēšanas un brīdināšanas sistēma viņus nekavējoties brīdina, ja tehnikas aizmugurē ir kāds šķērslis.
 
Pēc darba plašajā, pilnībā pārbūvētajā kabīnē operatori jutīsies mazāk noguruši un būs vairāk apmierināti ar savu spēju produktīvi strādāt. ZW220-7 nodrošina tirgū augstākās kvalitātes ērtību elementus un vienu no zemākajiem trokšņa un vibrāciju līmeņiem. Jaunais frontālais iekrāvējs ir īpaši viegli vadāms, to nodrošina
uzlabotais sēdeklis ar iebūvētajām pilotkontroles svirām, jauns monitora kontrolieris un ērts sānu slēdžu panelis.
 
Palielini peļņu un maksimāli izmanto darbspējas laiku
 
Īpašnieki varēs palielināt savu peļņu, jo ZW220-7 ievērojami ekonomē degvielu un ir efektīvs. Īpašnieku prasības vēl vairāk apmierina ātrākas un efektīvākas iekraušanas darbības, ko nodrošina piebraukšanas ātruma kontroles elements. Ar jauno ZW-7 modeli var arī precīzāk veikt iekraušanu kravas auto, ietaupot laiku un naudu, izmantojot celtspējas uzraudzības sistēmu. Turklāt operatori var uzraudzīt degvielas patēriņu pateicoties jaunajam ECO mērinstrumentam, kā arī var uzlabot veiktspēju ar vairākām pielāgojamām funkcijām.
 
Darbspējas laiku var būtiski paaugstināt ar izcili uzticamu veiktspēju, jo ZW220-7 ir izgatavots ar izturīgākiem komponentiem, viedām novēršanas sistēmām un elementiem, ko ir viegli uzturēt. Papildu ieguvumus nodrošina augstas kvalitātes Hitachi kausu izmantošana, kas ir pielāgoti lietošanai, kā arī izturīgie zemes darbu rīki ir viegli piemontējami un nomaināmi.
 
Pilnīga kontrole un atbalsts
 
Lai īpašniekiem un operatoriem nodrošinātu atbalstu visā jauno ZW-7 riteņu iekrāvēju dzīves ciklā, Hitachi nodrošina plašu pēcpārdošanas pakalpojumu klāstu un piekļuvi būtiskiem datiem un rīkiem, lai tehniku varētu efektīvi pārvaldīt. Šeit ietilpst attālinātās uzraudzības sistēmas, īpašnieku vietne un ConSite (daļa no globālā e-pakalpojuma), kā arī ConSite Pocket lietotne, kas palīdz uzraudzīt veiktspēju, izsekot atrašanās vietu un plānot apkopi.
 
 
“Daudzu gadu garumā veiktā izpēte ir palīdzējusi izstrādāt ZW-7 klāstu, lai nodrošinātu, ka tas atbilst Eiropas klientu konkrētajām prasībām, gan mazo uzņēmumu īpašniekiem, gan lielo autoparku uzņēmumiem,” saka Bils Drugkass, Hitachi Construction Machinery (Europe) NV riteņu iekrāvēju produktu vadītājs.
 
“Attiecīgi mēs uzskatām, ka šī tehnika piedāvā izcilu pieredzi kabīnē un pārsniedz efektivitātes un veiktspējas prognozes. Strādājot sadarbībā ar saviem klientiem – nodrošinot nozares vadošo tehniku, inovatīvas tehnoloģijas un plašu pēcpārdošanas atbalsta klāstu – mēs varam viņiem palīdzēt izveidot savu redzējumu.”