Contact us

-

Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
Nepareizs lauka formāts
Nepieciešamais lauks
* - obligāti aizpildāmie lauki

ZX10U-6, Hitachi kāpurķēžu ekskavators

Universālā mini ekskavatora Hitachi ZX10U-6 modelis ir īpaši izstrādāts, lai nodrošinātu izcilu ražību ierobežotas darba apkārtnes apstākļos. Tas ir ideāli piemērots tādiem projektiem kā mājokļu pamatu veidošana, renovācijas darbi, ainavu veidošana u.c.
Nominālā motora jauda, (kW)
9
Svars, (kg)
1110
Ekskavatora kauss (ISO), piekrauts, m³
0.018 - 0.024
Maks. rakšanas dziļums, (mm)
1 780
Kausa rakšanas spēks saskaņā ar ISO, (kN)
11.7
Contact us
Roberts Nordmanis
Hitachi tehnikas tirdzniecības menedžeris

Par projektu

Kompakts un spēcīgs
Pateicoties saīsinātajam virsbūves aizmugures pagrieziena rādiusam (825 mm; minimālais platums — 780 mm), kompaktais ZX10U-6 ir lieliski piemērots darbam ierobežotas darba telpas apstākļos. Regulējamā šasija un buldozera lāpsta nodrošina paplašināšanas iespēju (līdz 1000 mm). Ekskavators ir aprīkots ar jaudīgu trīs cilindru motoru, padarot to piemērotu izaicinājumu pilniem rakšanas darbiem.

Efektīva manevrēšana
ZX10U-6 ir aprīkots ar diviem braukšanas ātrumiem — ātru un lēnu gaitu, tādējādi nodrošinot ekskavatora manevrētspēju ērtu un efektīvu pārvietošanos pa darba vietu. Ārējais apakšējais atlokveida veltnis palielina operatora komfortu braukšanas laikā, nodrošinot papildu stabilitāti.

Ērta transportēšana
Aprīkots ar ievelkamu šasiju un buldozera lāpstu, kā arī ar TOPS atbilstošu salokāmu aizsargrāmi, ZX10U-6 ir ērti pielāgojams vieglākai transportēšanai.

Tehniskās specifikācijas

ZX10U-6 brošūra

Atsūtīt