Terberg ievieš pasaulē pirmo automatizēto industriālo vilcēju

2018-03-01
Velme strādāt ātrāk un efektīvāk, jeb tā saucamā ceturtā rūpnieciskā revolūcija Eiropā veicina ražotāju velmi izstrādāt automatizētus risinājumus un gūt pēc iespējas lielāku ekonomisko labumu. Tādēļ arvien vairāk zināšanu un līdzekļu  tiek ieguldīts robotizacijas risinājumos. Arī ražotājs Terberg neatpaliekot no pasaules tendencēm ir izstrādājis pasaulē pirmo pilnībā automatizētu vilcēju AutoTUG .

Jaunais AutoTUG uzlabo iekraušanu un izkraušanu, paaugstina drošību un samazina CO2 emisijas. Pirmais automātiskais vilcēja modelis AutoTUG ir aprīkots ar saskarsmes sensoriem un spēj pārvietoties no terminala pie kravas konteinera manevrējot starp celtņiem un citiem konteineriem teritorijā. 

Katrs konteineru termināls ir unikāls, tādēļ Terberg pielāgo programmatūru pēc nepieciešamības, kā arī tehniku var vadīt arī operators. Vilcēja izpildījums var būt ar pilnībā automatizētu kabīni vai kabīni, ko var adaptēt tehnikas operatoram.   

Viens no automatizētās Terberg vilcēju ekskluzivitātes ir tas, ka terminālī to var izmantot paralēli ar parastajiem vilcējiem un nav nepieciešams automatizēt visu terminālu. Termināļa modernizācija, iegādājoties šo vilcēju, ir ļoti vienkārša, jo navigācija, kas palīdz kustēties, ir ļoti ātra.
AutoTUG automatizētie vilcēji ir tikpat droši kā bez automatizācijas un tiem ir nepieciešama neliela apkope, kā visiem Terberg izstrādātajiem produktiem.

Vairāk par Terberg vilcējiem: šeit